مراسم صبحانه سلامت جهت دانش آموزان دبستان پسرانه شهید مدرس دهدشت به مناسبت هفته جهانی غذا و به همت واحدهای نظارت بر غذا و دارو و بهبود تغذیه جامعه شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کهگیلویه برگزار شد.
مراسم صبحانه سلامت جهت دانش آموزان دبستان پسرانه شهید مدرس دهدشت به مناسبت هفته جهانی غذا و به همت واحدهای نظارت بر غذا و دارو و بهبود تغذیه جامعه شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کهگیلویه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه در این آئین اظهار داشت: دانش آموزان باید در طول ساعات درس، سطح قند خونی مناسبی داشته باشند، بنابراین صبحانه خوب می تواند بر کاهش خستگی آنها در کلاس و افزایش گیرایی و تمرکز آنها تاثیر گذار باشد.
مرضیه کامران با اشاره به اینکه نان، بخصوص نان سبوس دار، یکی از بهترین گزینه ها برای صبحانه دانش آموزان است، ادامه داد: با توجه به این که کودکان در حال رشد هستند باید در وعده های مختلف غذایی آنها از پروتئین استفاده نمود، به عنوان مثال پنیر می تواند سهمی از پروتئین مورد نیاز بدن آنها را در وعده صبحانه تامین کند.
وی با بیان این نکته که کودکان نسبت به بزرگسالان نیازهای تغذیه ای متفاوتی دارند، تصریح کرد: تخم مرغ به عنوان منبع غنی از پروتئین و چربی، جزء خوراکی هایی است که پیشنهاد می شود در جیره غذایی همه افراد گنجانده شود.
وی توصیه نمود: سه تا چهار بار در هفته روزانه یک عدد تخم مرغ در وعده غذایی کودکان استفاده شود.
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه یادآور شد: متاسفانه همه دانش آموزان عادت به خوردن صبحانه کامل ندارند و والدین به ناچار تنقلات رنگارنگی را تهیه و در کیف آنها قرار می دهند که این امر نه تنها مواد مورد نیاز بدن کودک را تامین نمی کند بلکه در دراز مدت اثرات سوء جسمی، رشدی و گاها ذهنی بر جای می گذارند.
کامران در پایان اظهار داشت: صبحانه در روزهای امتحان با صبحانه سایر روزها تفاوت چندانی ندارد، بنابراین چون در روزهای امتحان استرس دانش آموزان بیشتر است توصیه می شود از الگوی غذایی استانداردی که برای سایر روزها توصیه می شود استفاده کنند.
برپایه این گزارش؛ در پایان بسته های صبحانه ای که توسط شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهکگیلویه تهیه و در بین دانش آموزان توزیع شد.9/
خبر:آرمان شفایی










